مزایای رایانش ابری برای کسب و کار شما چیست؟

img
img
img
img
shape
shape
مزایای رایانش ابری برای کسب و کار شما چیست؟

مزایای رایانش ابری برای کسب و کار شما چیست؟

مزایای رایانش ابری برای کسب و کار شما چیست؟

مزایای رایانش ابری - در چند سال گذشته، رایانش ابری به بخشی ضروری از هر شرکت و صنعت تبدیل شده است. استراتژی مبتنی بر ابر نحوه اداره کسب و کارها را کاملاً تغییر داده است که به رشد آنها کمک کرده است. رایانش ابری ارائه بر اساس تقاضای منابع محاسباتی از طریق اینترنت، از جمله ذخیره‌سازی داده، نرم‌افزار و سایر منابع، بر اساس پرداخت به ازای استفاده است. کلید این فناوری این است که داده ها از یک سرور خارجی می آیند. این بدان معناست که کاربر برای استفاده از خدمات به زیرساخت بزرگ نیاز ندارد.


یک سیستم ERP ابری نمونه ای از نحوه استفاده از محاسبات ابری در تجارت است. این یک برنامه نرم افزاری برای ادغام عملکردهای خرید، مدیریت موجودی، حسابداری و منابع انسانی یک شرکت در یک سیستم واحد و در دسترس است. 

در این مقاله از روش رایجی که بسیاری از افراد استفاده می کنند فراتر می رویم. ما می‌خواهیم به شما کمک کنیم مزایای رایانش ابری را به شیوه‌ای دقیق‌تر و مختصرتر درک کنید. ما فراتر از تصویر بزرگ می رویم تا به شما در درک ویژگی ها و عملکردهای اساسی هر مزیت ابری کمک کنیم.


بنابراین در سفری به ما بپیوندید تا مزایای رایانش ابری را بهتر درک کنید.

جدول محتویات

  • رایانش ابری چیست؟
  • درک رایانش ابری
  • انواع رایانش ابری
  • معایب ابر
  • نتیجه


مزایای رایانش ابری: رایانش ابری چیست؟

رایانش ابری ارائه خدمات مختلف از طریق اینترنت است. این منابع شامل ابزارها و برنامه های کاربردی مانند ذخیره سازی داده ها، سرورها، پایگاه های داده، شبکه ها و نرم افزار می باشد.

ذخیره سازی مبتنی بر ابر به جای ذخیره فایل ها در یک هارد دیسک اختصاصی یا دستگاه ذخیره سازی محلی، به آنها اجازه می دهد تا در یک پایگاه داده از راه دور ذخیره شوند. تا زمانی که یک دستگاه الکترونیکی به وب دسترسی دارد، به داده ها و نرم افزارهای لازم برای کار با آن دسترسی دارد.

به دلایل مختلفی از جمله صرفه جویی در هزینه، افزایش بهره وری، سرعت و کارایی، عملکرد و امنیت، انتخاب محبوبی برای افراد و مشاغل است.


بیشتر مطالعه کنید : نحوه ردیابی آسان کارمندان با استفاده از سیستم مدیریت حضور و غیاب


مزایای رایانش ابری: درک رایانش ابری

محاسبات ابری به این دلیل نامگذاری شده است که اطلاعات دسترسی به آن از راه دور در فضای ابری یا در فضای مجازی قرار دارد. شرکت هایی که خدمات ابری ارائه می دهند به کاربران اجازه می دهند فایل ها و برنامه ها را در سرورهای راه دور ذخیره کنند و سپس به تمام داده ها از طریق اینترنت دسترسی داشته باشند. این بدان معنی است که کاربران برای دسترسی به آنها نیازی به حضور در یک مکان خاص ندارند و به آنها امکان می دهد از راه دور کار کنند.


رایانش ابری تمام بارهای سنگین مربوط به پردازش داده ها را از دستگاه هایی که حمل می کنید یا برای کار استفاده می کنید، حذف می کند. همچنین تمام کارها را به یک خوشه بزرگ کامپیوتری از راه دور در فضای مجازی منتقل می کند. اینترنت تبدیل به فضای ابری می‌شود: داده‌ها، کار و برنامه‌های شما از هر دستگاهی که می‌توانید به اینترنت وصل شوید، در هر نقطه از جهان در دسترس هستند.


رایانش ابری می تواند عمومی و خصوصی باشد. سرویس های ابری عمومی خدمات خود را از طریق اینترنت با پرداخت هزینه ارائه می کنند. از سوی دیگر، سرویس های ابری خصوصی تنها به تعداد معینی از افراد خدمات ارائه می دهند. این سرویس یک سیستم شبکه ای است که خدمات میزبانی شده را ارائه می دهد. یک گزینه ترکیبی نیز وجود دارد که عناصر خدمات عمومی و خصوصی را ترکیب می کند.


بیشتر مطالعه کنید : بهترین سیستم ERP برای به حداکثر رساندن سود کسب و کار


مزایای رایانش ابری: انواع رایانش ابری

رایانش ابری یک فناوری مانند ریزتراشه ها یا تلفن های همراه نیست. در عوض، سیستمی است که عمدتاً از سه سرویس تشکیل شده است: نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS)، زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS)، و پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS). ).

نرم افزار به عنوان یک سرویس (SaaS) شامل صدور مجوز برنامه های کاربردی نرم افزار به مشتریان است. مجوزها معمولاً بر اساس مدل پرداخت به ازای هر استفاده یا پرداخت به ازای استفاده اعطا می شوند. این نوع سیستم را می توان در Microsoft Office 365 یافت.

زیرساخت به عنوان یک سرویس (IaaS) شامل روشی برای ارائه همه چیز از سیستم عامل گرفته تا سرورها و ذخیره سازی از طریق اتصال IP به عنوان بخشی از یک سرویس درخواستی است. مشتریان می توانند از خرید نرم افزار یا سرور اجتناب کنند و در عوض این منابع را در خدمات برون سپاری درخواستی به دست آورند. نمونه های محبوب سیستم های IaaS شامل IBM Cloud و Microsoft Azure است.

پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS) پیچیده ترین لایه از سه لایه محاسبات مبتنی بر ابر در نظر گرفته می شود. PaaS شباهت های زیادی به SaaS دارد، تفاوت اصلی این است که به جای ارائه نرم افزار به صورت آنلاین، PaaS در واقع بستری برای ایجاد نرم افزار ارائه شده از طریق اینترنت است.


هزینه های پایین تر

اگر نگران هزینه های رایانش ابری هستید، تنها نیستید. 20 درصد از شرکت ها نگران هزینه های اولیه استفاده از سرور مبتنی بر ابر هستند. با این حال، هنگام ارزیابی مزایا و معایب رایانش ابری، مهم است که به چیزی بیش از هزینه اولیه فکر کنید. بازگشت سرمایه (ROI) یک معیار مهم است که باید در نظر گرفته شود.

از آنجایی که زیرساخت ابری متفاوت از سرورهای داخلی نگهداری می شود، خدمات ابری اغلب کارآمدتر هستند. این همچنین به این معنی است که رایانش ابری می تواند به شما در صرفه جویی در هزینه های انرژی کمک کند. اگر به دنبال یک ارائه دهنده ابر قابل اعتماد بروید، نگران پرداخت پول اضافی برای مواردی مانند نگهداری یا مدیریت سرور نخواهید بود. انتقال به فضای ابری به این معنی است که برای آنچه نیاز دارید پرداخت می کنید، بنابراین هیچ هزینه ای برای ظرفیت اضافی، تجهیزات گران قیمت، کارکنان در محل یا ارتقاء سیستم دریافت نمی کنید.


امنیت بهبود یافته

بسیاری از کسب‌وکارها از ابر استفاده نمی‌کنند زیرا نگران امنیت هستند، اما نمی‌دانند که یک دستگاه گم شده می‌تواند باعث آسیب‌هایی شود که قابل رفع نیست. مهم نیست که برای سخت افزار شما چه اتفاقی می افتد، همچنان می توانید با نگهداری ایمن داده های خود در فضای ابری به داده های خود دسترسی داشته باشید. 

رمزگذاری داده ها کلید این افزایش امنیت در شبکه ها و پایگاه های داده است. رایانش ابری ذخیره سازی داده های رمزگذاری شده را در شبکه ها و پایگاه های داده ارائه می دهد. رمزگذاری باعث می‌شود اطلاعات برای هکرها یا کاربران غیرمجاز کمتر در دسترس باشد. اکثر سرویس های مبتنی بر ابر امکان تنظیمات امنیتی خاص کاربر را فراهم می کنند.


حفظ تداوم کسب و کار

بازیابی اطلاعات یک جزء حیاتی برای تضمین تداوم شرکت است و همه مشاغل باید روی پشتیبان گیری مبتنی بر ابر سرمایه گذاری کنند. داشتن یک زیرساخت ابری قوی می تواند به شما کمک کند تا در صورت بروز فاجعه، ضررهای خود را محدود کنید، که همیشه نمی توانید از آن جلوگیری کنید. اگر فقط داده های خود را در محل ذخیره کنید، در صورت خرابی سخت افزار، قطع برق یا بسته شدن دفتر، نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید.

صرف نظر از اینکه چه اتفاقی برای رایانه کاری یا سایر تجهیزات شما می افتد، اگر داده های خود را با خیال راحت در فضای ابری آپلود کنید، همیشه از هر دستگاهی که به اینترنت متصل است دسترسی خواهید داشت. این بدان معنی است که عملیات تجاری شما می تواند بدون وقفه و بدون از دست دادن بهره وری ادامه یابد. علاوه بر این، می تواند برای کارمندانی که نیاز به کار از راه دور دارند مفید باشد.



تحرک

رایانش ابری امکان دسترسی تلفن همراه به داده‌های شرکتی از طریق تلفن‌های هوشمند و دستگاه‌ها را فراهم می‌کند، که با توجه به بیش از 2.6 میلیارد تلفن هوشمند در حال حاضر در سراسر جهان، راهی عالی برای اطمینان از اینکه هیچ‌کس مستثنی نیست. کارکنانی که برنامه های شلوغ دارند یا دور از دفتر مرکزی زندگی می کنند می توانند از این ویژگی برای به روز بودن با مشتریان و همکاران استفاده کنند.

با استفاده از ابر، می‌توانید به فروشندگان تلفن همراه، مترجمان آزاد یا کارمندان از راه دور اطلاعاتی را ارائه دهید که به راحتی در دسترس هستند تا تعادل بین کار و زندگی بهتری داشته باشند. بنابراین، تعجب آور نیست که سازمان هایی که رضایت کارکنان را در اولویت قرار می دهند تا 24 درصد بیشتر احتمال دارد که استفاده خود از ابر را گسترش دهند.



بینش، بصیرت، درون بینی

همانطور که به عصر دیجیتال پیش می رویم، به طور فزاینده ای آشکار می شود که ضرب المثل قدیمی "دانش قدرت است" شکل مدرن و دقیق تری به خود گرفته است: "داده ها پول هستند". در میان میلیون‌ها بیت داده پیرامون معاملات مشتری و فرآیندهای کسب‌وکار شما، تکه‌های اطلاعاتی گران‌قیمت و قابل اجرا در انتظار شناسایی و عمل کردن هستند. البته، غربال کردن این داده ها برای یافتن این هسته ها می تواند بسیار دشوار باشد مگر اینکه به راه حل های محاسبات ابری مناسب دسترسی داشته باشید.

بسیاری از راه‌حل‌های ذخیره‌سازی مبتنی بر ابر، تجزیه و تحلیل‌های ابری داخلی را ارائه می‌کنند تا دیدی جامع از داده‌های شما داشته باشند. با اطلاعات ذخیره شده خود در فضای ابری، می توانید به راحتی مکانیسم های ردیابی را راه اندازی کنید و گزارش های سفارشی را برای تجزیه و تحلیل سازمان اطلاعات در کل تولید کنید. از این اطلاعات می توانید کارایی را بهبود بخشید و برنامه های عملیاتی برای دستیابی به اهداف سازمانی ایجاد کنید.



افزایش همکاری

اگر کسب و کار شما دو یا چند کارمند دارد، باید همکاری را در اولویت قرار دهید. به هر حال، اگر آنها نتوانند به عنوان یک تیم کار کنند، داشتن یک تیم فایده ای ندارد. رایانش ابری، همکاری را به یک فرآیند ساده تبدیل می کند. اعضای تیم می توانند اطلاعات را به راحتی و ایمن در یک پلت فرم مبتنی بر ابر مشاهده و به اشتراک بگذارند. برخی از خدمات مبتنی بر ابر حتی فضاهای اجتماعی مشترکی را برای ارتباط کارکنان در سازمان شما، افزایش علاقه و تعامل فراهم می کنند. همکاری می تواند بدون راه حل رایانش ابری انجام شود، اما هرگز به این سادگی یا به این اندازه موثر نخواهد بود.


کنترل کیفیت

چندین چیز وجود دارد که مانع موفقیت کسب و کار می شود، مانند گزارش دهی بی کیفیت و متناقض. در یک سیستم مبتنی بر ابر، تمام اسناد در یک مکان و در یک قالب ذخیره می شوند. با دسترسی همه به اطلاعات یکسان، می‌توانید یکپارچگی داده‌ها را حفظ کنید، از خطای انسانی اجتناب کنید و سابقه روشنی از هر گونه تجدیدنظر یا به‌روزرسانی داشته باشید. 


بازیابی فاجعه

یکی از عواملی که از موفقیت یک کسب و کار حمایت می کند، کنترل است. متأسفانه، مهم نیست که سازمان شما چقدر به خوبی فرآیندهای خود را مدیریت می کند، همیشه چیزهایی وجود خواهند داشت که کاملاً خارج از کنترل شما هستند و در بازار امروز، حتی مقدار کمی از خرابی غیرمولد می تواند تأثیر منفی زیادی داشته باشد. توقف در خدمات شما منجر به از دست رفتن بهره وری، درآمد و اعتبار برند می شود.

اما حتی اگر هیچ راهی برای جلوگیری یا حتی پیش‌بینی فاجعه‌ای که به طور بالقوه می‌تواند به سازمان شما آسیب برساند وجود ندارد، کارهایی وجود دارد که می‌توانید برای تسریع بهبودی خود انجام دهید. سرویس‌های مبتنی بر ابر، بازیابی سریع داده‌ها را برای همه انواع سناریوهای اضطراری، از بلایای طبیعی تا قطع برق، امکان‌پذیر می‌سازند.



پیشگیری از ضرر

اگر سازمان شما روی راه‌حل‌های رایانش ابری سرمایه‌گذاری نکند، دسکتاپ‌هایی که در آن مستقر هستند، همه داده‌های ارزشمند شما را به هم متصل می‌کنند. ممکن است مشکلی به نظر نرسد، اما حقیقت این است که اگر سخت افزار محلی شما خراب شود، ممکن است اطلاعات خود را برای همیشه از دست بدهید. این یک مشکل رایج تر از آن چیزی است که فکر می کنید. یک کامپیوتر ممکن است به دلایل مختلفی از آلودگی ویروسی و نقص سخت افزاری مرتبط با سن گرفته تا خطای ساده کاربر دچار اختلال شود. یا علی‌رغم نیت خوب، می‌توان آن‌ها را جابه‌جا کرد یا به سرقت برد

اگر از ابر استفاده نمی کنید، در خطر از دست دادن تمام اطلاعاتی که به صورت محلی ذخیره کرده اید، خواهید بود. با این حال، هر اطلاعاتی که در فضای ابری آپلود می‌کنید، ایمن باقی می‌ماند و به راحتی از هر رایانه‌ای با اتصال به اینترنت قابل دسترسی است. حتی اگر رایانه‌ای که معمولاً از آن استفاده می‌کنید کار نمی‌کند، همچنان قابل دسترسی خواهد بود.


بیشتر مطالعه کنید : هزینه سربار چگونه بر کسب و کار شما تأثیر می گذارد؟


مزایای رایانش ابری: مزیت رقابتی

با افزایش محبوبیت رایانش ابری، هنوز افرادی هستند که ترجیح می دهند همه چیز را در محل نگهداری کنند. اگر راه‌حل‌های مبتنی بر ابر را قبل از رقبای خود به کار ببرید، تا زمانی که آنها به شما نزدیک شوند، در منحنی یادگیری بیشتر خواهید بود.


پایداری

دیگر کافی نیست سطل های بازیافت را بگذاریم و ادعا کنیم که آنها سهم خود را برای کمک به سیاره انجام می دهند. پایداری واقعی مستلزم راه حل هایی است که با ضایعات در تمام سطوح کسب و کار سروکار دارد. میزبانی ابری سازگارتر با محیط زیست است و ردپای کربن را کاهش می دهد.

زیرساخت‌های ابری از فعالیت‌های زیست‌محیطی پشتیبانی می‌کنند، خدمات مجازی را به جای محصولات فیزیکی و سخت‌افزار نیرو می‌دهد، ضایعات کاغذ را کاهش می‌دهد، کارایی انرژی را افزایش می‌دهد و انتشارات مرتبط با سفر را کاهش می‌دهد.


چابکی و سازگاری

خدمات رایانش ابری برای مشاغلی که نیازهایشان دائماً تغییر می کند یا رشد می کند عالی است. ارائه‌دهنده خدمات ابری شما می‌تواند با نیازهای شما سازگار شود و هرگز مجبور نیست برای ارتقاء گران قیمت هزینه کند. این می تواند مزیت رقابتی قابل توجهی را برای شما به ارمغان بیاورد زیرا کنترل و استقلال کاملی بر زیرساخت های فناوری اطلاعات خود دارید.

خدمات ابری همچنین شما را از نگرانی در مورد مشکلات فناوری اطلاعات رها می کند تا بتوانید روی کارهای حیاتی مرتبط با کسب و کار تمرکز کنید. با تکیه بر یک شرکت محاسبات ابری شخص ثالث برای مدیریت زیرساخت‌های ابری و میزبانی داده‌ها و برنامه‌های شما، می‌توانید کاملاً متعهد به دستیابی به اهداف تجاری خود باشید.


مزایای رایانش ابری: به روز رسانی خودکار

هیچ چیز ناامید کننده تر از منتظر ماندن برای نصب به روز رسانی سیستم نیست. برنامه‌های مبتنی بر ابر به‌جای نیاز به IT برای به‌روزرسانی دستی همه رایانه‌های یک شرکت، می‌توانند خود را به‌روزرسانی و تازه‌سازی کنند. این باعث صرفه جویی در وقت و هزینه کارکنان فناوری اطلاعات در مشاوره فناوری اطلاعات می شود. با توجه به PCWorld، 50 درصد از مصرف کنندگان ابری نیاز به کارکنان داخلی IT کمتر را به عنوان مزایای رایانش ابری ذکر کردند. راه حل کسب و کار ابری کاملاً مدیریت شده با به روزترین فناوری به شما اطمینان می دهد.


مزایای رایانش ابری: معایب ابر

البته با تمام سرعت، کارایی و نوآوری که با رایانش ابری همراه است، خطراتی نیز وجود دارد.

هنگامی که صحبت از سوابق پزشکی و اطلاعات مالی حساس به میان می آید، امنیت همیشه یک نگرانی بزرگ در مورد ابر بوده است. در حالی که مقررات خدمات ابری را ملزم به تقویت اقدامات امنیتی و انطباق خود می‌کند، این مشکل همچنان ادامه دارد. رمزگذاری از اطلاعات مهم محافظت می کند، اما اگر کلید رمزگذاری را گم کنید، داده ها را از دست خواهید داد.

سرورهایی که توسط شرکت‌های رایانش ابری مدیریت می‌شوند نیز می‌توانند قربانی بلایای طبیعی، باگ‌های داخلی و قطع برق شوند. دسترسی جغرافیایی محاسبات ابری به هر دو صورت است. قطع برق در کالیفرنیا می تواند یک کاربر را در نیویورک فلج کند. یک شرکت در تگزاس ممکن است داده های خود را در صورت ایجاد اختلال در ارائه دهنده مستقر در مین از دست بدهد.


مانند هر فناوری دیگری، منحنی یادگیری هم برای کارکنان و هم برای مدیران وجود دارد. اما با توجه به دسترسی افراد زیاد و دستکاری اطلاعات از طریق یک پورتال، خطاهای ناخواسته می توانند در سراسر سیستم پخش شوند.


نتیجه

رایانش ابری زمانی است که منابع سیستم کامپیوتری انجام می شود. فضای ذخیره سازی داده ها و قدرت پردازش بدون نیاز به مدیریت مستقیم کاربر در صورت تقاضا در دسترس است. به علاوه، محاسبات ابری بیشتر از سیستم‌های رایانه‌ای معمولی برای محیط زیست مفید است. با جابجایی به ابر، کسب‌وکارها می‌توانند در مصرف انرژی و انتشار کربن تا 90 درصد صرفه‌جویی کنند.

در طول یک مرحله کلیدی رشد، اگر یک کسب و کار نتواند با تقاضای مشتری مطابقت کند، ممکن است شکست بخورد. سرمایه‌گذاری در نرم‌افزار برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) می‌تواند به شرکت در ادغام فعالیت‌های مختلف در یک برنامه یکپارچه واحد، کاهش رویه‌ها و افزایش چابکی کمک کند. با نارنگ سیستم تماس بگیرید تا بدانید کدام ERP برای شرکت شما مناسب است.



نویسنده مقاله: زهره نوروزی

درخواست دموی نرم افزار نارنگ سیستم
Captcha
بالا