6 سیستم نرم افزاری مهم برای شرکت های ساختمانی
6 سیستم نرم افزاری مهم برای شرکت های ساختمانی
شرکتهای ساختمانی به یک سیستم نرمافزار ساختوساز یکپارچه نیاز دارند تا به آنها در بهینهسازی گردش کار در تمام بخشها و افزایش سودآوری کلی از طریق استانداردسازی کمک کند و همچنین از برنامههای نرمافزار ساخت و ساز کامل برای کمک به تجمیع فرآیند و افزایش بهرهوری کارکنان استفاده کند.
در میان بسیاری از راه حل های خودکار تجاری موجود، در اینجا برخی از بهترین سیستم های مدیریت ساخت و ساز وجود دارد که برای شرکت های ساختمانی مهم در نظر گرفته می شوند.
فهرست مطالب
- مدیریت پروژه و قرارداد
- CRM
- مدیریت موجودی
- حسابداری
- HRM
- ساخت نرم افزار ERP
1.پروژه و مدیریت قرارداد
مدیریت پروژه یکی از مهم ترین بخش های یک کسب و کار ساختمانی است. مراحل و فرآیندهای زیادی در مدیریت پروژه وجود دارد، مانند برنامه ریزی، بودجه بندی، برآورد، تفویض وظایف، نظارت بر پروژه، مدیریت قرارداد و غیره. مدیریت پروژه را می توان با استفاده از نرم افزار مدیریت ساخت و ساز یکپارچه نیز انجام داد.
تمامی فرآیندهای پیچیده و تکراری در صورت انجام دستی می توانند زمان، هزینه ها و همچنین منابع زیادی را هدر دهند. بنابراین، شرکتهای ساختمانی به یک سیستم نرمافزار ساختوساز جامع با راهحلهای خودکار نیاز دارند که بتواند این فرآیندها را سادهسازی کند، تا بتوان وظایف مختلف را به سرعت انجام داد و رضایت مشتری را بهبود بخشید.
سیستم های نرم افزاری مدیریت پروژه، شرکت های ساختمانی را قادر می سازد تا مراحلی را در هر پروژه ایجاد کنند. به عنوان مثال، بر هر پیشرفت نظارت کنید، وظایف را به کارمندان مناسب محول کنید و عملکرد آنها را بسنجید، بودجه ها را مدیریت کنید، درآمد هر پروژه را پیش بینی کنید، قراردادها را حفظ کنید، و همچنین موارد دیگر. نرم افزار مدیریت پروژه معمولا در ماژول نرم افزار ساخت و ساز گنجانده می شود.
برخی از ویژگی های رایج سیستم های نرم افزاری مدرن مدیریت پروژه و قرارداد عبارتند از:
- Task Management به سرپرست اجازه می دهد تا تکالیف را در مهلت مشخص شده به فرد مناسب تقسیم کند و همچنین پیشرفت کار را نظارت کند.
- مدیریت هزینه و صورتحساب به پیمانکاران اجازه می دهد تا هزینه های انجام شده برای هر پروژه را مدیریت کنند، فاکتور ایجاد کنند و همچنین وضعیت پرداخت ها را نظارت کنند.
- مدیریت قرارداد پیمانکاران را قادر می سازد تا از طریق یک سیستم واحد، ضرب الاجل قرارداد با مشتریان را ایجاد، ویرایش و نیز نظارت کنند
- گزارش تحلیلی به پیمانکاران اجازه می دهد تا پروژه ها و عملکرد کارکنان را تجزیه و تحلیل کنند، درآمد را پیش بینی کنند و همچنین سود و زیان را محاسبه کنند.
- مدیریت برگه زمانی به پیمانکاران کمک می کند تا ساعات کاری کارکنان را نظارت کنند تا برآورد حقوق آنها را آسان تر کند.
بیشتر مطالعه کنید : اهمیت نرم افزار عمده فروشی برای تجارت
2.CRM
سیستمهای نرمافزاری CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) برای هر نوع کسبوکاری که با مشتریان سروکار دارد، مهم هستند.
سیستمهای نرمافزار CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) نه تنها کار را برای پیمانکاران آسان می کند بلکه تمام اطلاعات مربوط به مشتریان را در یک مخزن متمرکز نگهداری میکنند. علاوه بر این، تمام داده های مربوط به شرکای خود مانند پیمانکاران فرعی، بانک ها، معماران و دیگران را نیز حفظ می کند.
CRM به شرکت های ساختمانی کمک می کند تا جزئیات مشتری را ردیابی کنند و فرآیند فروش را به صورت سیستماتیک تر مدیریت کنند. این سیستم به پیمانکاران اجازه می دهد تا بیشتر روی فرصت های بالقوه تمرکز کنند و درآمد حاصل از هر مشتری را پیش بینی نمایند.
ویژگی های کلی سیستم های CRM مدرن عبارتند از:
- مدیریت پایگاه داده مشتری به پیمانکاران کمک می کند تا سرنخ ها و همچنین داده های مشتری را برای سهولت ردیابی مدیریت کنند
- مدیریت خط لوله فروش به تیم های فروش اجازه می دهد تا مراحل فروش را ایجاد و همچنین بر مراحل فروش نظارت کنند، وضعیت فروش را ردیابی کنند و فرصت ها را تجزیه و تحلیل کنند.
- مدیریت SalesForce به مدیران فروش کمک می کند تا سرنخ ها را بین فروشنده مناسب توزیع کنند و عملکرد آنها را نظارت کنند
- ایمیل مارکتینگ، ایجاد و شخصی سازی کمپین های بازاریابی برای سرنخ ها و مشتریان فعلی را با توجه به تقسیم بندی آنها برای بخش بازاریابی آسان تر می کند.
- گزارش فروش به پیمانکاران اجازه می دهد تا بینش کاملی در مورد سود و زیان فروش به دست آورند، مشتریان و سرنخ ها را تجزیه و تحلیل کنند، گردش مالی فروش را رقم بزنند و غیره.
3.مدیریت موجودی
مدیریت موجودی در تجارت ساخت و ساز بسیار مهم است. با چندین مکان کاری، مدیران ساخت و ساز باید بتوانند اطمینان حاصل کنند که تمام مواد و تجهیزات همیشه کامل هستند.
تجهیزات گم شده می تواند منجر به خسارات زیادی برای شرکت های ساختمانی شود. بنابراین، آنها به یک سیستم نرم افزاری نیاز دارند که بتواند به آنها کمک کند تا تمام تجهیزات را در همه سایت های شغلی ردیابی کنند. علاوه بر این، سیستمهای نرمافزاری مدیریت موجودی به پیمانکاران کمک میکنند تا از در دسترس بودن مواد و تجهیزات، تسریع در ردیابی ابزار، شناسایی ارزش تجهیزات برای کسبوکار خود، کنترل هزینههای خرید، سادهسازی فرآیند سفارش به تامینکنندگان و موارد دیگر کمک کنند.
در زیر برخی از ویژگی های رایج سیستم های نرم افزاری مدیریت موجودی پیشرفته آورده شده است:
- سیستم انبارداری به مدیران اجازه می دهد حداقل سطوح موجودی را تنظیم کنند و هشدارهایی را فعال کنند که در صورت پایین بودن سطح کالا یا تجهیزات (مثلاً به دلیل از دست دادن یا آسیب) هشدار دهند.
- سیستم خرید و تدارکات به مسئول انبار اجازه می دهد تا به طور خودکار مواد و تجهیزات خاصی را به تامین کنندگان سفارش دهد.
- پشتیبانی چند سایتی به شرکت های ساختمانی اجازه می دهد تا موجودی خود را در چندین سایت شغلی نظارت کنند.
- مدیریت زنجیره تامین تمام جزئیات تامین کننده را ذخیره می کند، و این کار را برای پیمانکاران آسان تر می کند که یک پیشنهاد را با پیشنهاد دیگر مقایسه کنند.
- پیشبینی موجودی به شرکتها کمک میکند تا مواد و تجهیزات آتی مورد نیاز را پیشبینی کنند تا از خریدهای غیرضروری اجتناب کنند.
4.حسابداری
همه کسب و کارها به مدیریت حسابداری خوب نیاز دارند تا اطمینان حاصل شود که جریان نقدی آنها ثابت می ماند، از جمله شرکت های ساختمانی. همچنین، سیستمهای نرمافزاری حسابداری به شرکتهای ساختمانی کمک میکنند تا حسابهای روزانه، کنترل هزینهها، پردازش قبوض و پرداختها، پرداخت مالیات و تولید انواع گزارشهای مالی را انجام دهند.
برخی از ویژگی های رایج سیستم های نرم افزار حسابداری عبارتند از:
- مدیریت صورتحساب به شرکتها اجازه میدهد تا به طور خودکار یادآور مهلت پرداخت را برای مشتریان ارسال کنند
- مدیریت مالیات به شرکت ها کمک می کند تا مالیات ها را به راحتی شناسایی و مدیریت کنند
- مدیریت پرداخت به پیمانکاران کمک می کند تا پرداخت های مختلف مشتریان را پردازش کرده و وضعیت پرداخت را نظارت کنند
- مدیریت فاکتور به شرکت ها اجازه می دهد تا فاکتورهای تکرار شونده شخصی سازی شده برای مشتریان مختلف ایجاد کنند
- گزارشگری مالی به شرکت ها اجازه می دهد تا انواع مختلفی از گزارش های مالی دقیق مانند درآمد، جریان های نقدی، تغییرات سرمایه و غیره را تولید کنند.
بیشتر مطالعه کنید : پیاده سازی نرم افزار حسابداری برای بهبود کسب و کار شما
5.HRM
کارکنان مهمترین دارایی یک شرکت ساختمانی هستند زیرا آنها هستند که به رشد شرکت کمک می کنند. بنابراین، پیمانکاران باید از رفاه خود اطمینان حاصل کنند.
علاوه بر این، سیستم های نرم افزاری HRM می توانند به شرکت های ساختمانی کمک کنند تا نیازهای کارکنان خود را برآورده سازند.
در اینجا برخی از مزایای اصلی HRM برای شرکت های ساختمانی آورده شده است:
- حقوق کارکنان را بر اساس ساعات کاری آنها مدیریت کنید
- نظارت بر حضور و غیاب و مدیریت مرخصی کارکنان
- فرآیند بازپرداخت هزینه های کارکنان که برای اهداف پروژه انجام می شود
- ایجاد نظرسنجی و همچنین ارزیابی برای کارکنان
- تسهیل فرآیند استخدام برای پروژه های آینده
در برنامه های نرم افزار ساخت و ساز، ویژگی HRM یک ویژگی اجباری است که باید در این برنامه ها وجود داشته باشد. HRM برای توزیع خودکار حقوق بین کارکنان مفید است. این امر باعث می شود که پیمانکاران در توزیع حقوق کارمندان خسته نشوند. علاوه بر این، برنامه های نرم افزار ساخت و ساز نیز می توانند عملکرد هر یک از کارکنان را تجزیه و تحلیل و ارزیابی کنند. این به پیمانکاران اجازه می دهد تا انتخاب کنند که کدام کارمندان خوب عمل می کنند و کدام نه.
نرم افزارهای ساختمانی نرم افزارهای مهمی هستند که شرکت ها باید داشته باشند. به این دلیل که ویژگی ها و عملکردهای این برنامه ها بسیار خوب عمل می کنند. شرکت های ساختمانی در حال حاضر از بسیاری از برنامه های نرم افزار ساخت و ساز به عنوان نرم افزاری برای پشتیبانی از عملکرد خود استفاده می کنند.
بیشتر مطالعه کنید : چگونه با استفاده از HRM کارمندانی را که عملکرد ضعیفی دارند مدیریت کنیم؟
6. ساخت نرم افزار ERP
یکی از مهمترین نرم افزارهای صنعت ساختمان، نرم افزار ERP ساخت و ساز است. سیستم ERP یک سیستم ضروری است که تمامی ویژگی های فوق را شامل می شود. نرم افزار ERP ساخت و ساز می تواند برنامه های شرکت مربوط به ساخت و ساز را برنامه ریزی کند. نرم افزار ERP ساخت و ساز همچنین می تواند به راحتی فروش مصالح ساختمانی را به طور موثرتری پیگیری و ثبت کند.
استفاده از برنامه های ERP در بخش ساخت و ساز یکی از گام های صحیح برای بهبود صنعت ساخت و ساز می باشد. پیاده سازی یک سیستم ERP یکپارچه می تواند مدیریت پروژه های مختلف ساختمانی را برای شرکت ها آسان تر کند.
همچنین سیستم مدیریت ساخت و ساز به راحتی می تواند ارزش مالی یک پروژه ساختمانی را محاسبه نماید. این همان چیزی است که برنامه های ERP را به کاربرد مهمی برای صنعت ساخت و ساز تبدیل می کند.
بیشتر مطالعه کنید : 7 ویژگی نرم افزار ERP برای بهینه سازی کسب و کار شما
مهمتر از همه، قبل از اجرای این سیستم نرم افزاری، باید بدانید که شرکت شما به چه نرم افزاری بیشتر نیاز دارد به طور خلاصه، می توانید از نرم افزار مدیریت ساخت و ساز استفاده کنید که شامل اجزای نرم افزاری است که در بالا ذکر شد تا عملیات ساخت و ساز کلی را ساده کنید. با نارنگ سیستم تماس بگیرید تا مشاوره لازم برای کار خود را دریافت کنید.
نویسنده مقاله: زهره نوروزی