7 استراتژی رشد سریع استارت آپ ها با نرم افزار ERP
7 استراتژی رشد سریع استارت آپ ها با نرم افزار ERP
اکثر مردم فکر میکنند که نرم افزار ERP فقط برای شرکت های بزرگ کاربرد دارد. در حالیکه، استارت اپ ها می توانند از نرم افزار ERP برای مدیریت کسب و کار خود استفاده کنند. البته، اگر به صورت دستی کارها انجام شود، مدیریت کسب و کار زمان زیادی می برد و پیچیده تر خواهد بود. نرم افزار ERP دستگاه یا سیستمی است که به شرکت ها کمک می کند تا فرآیندهای تجاری خود را از ابتدا تا انتها یکپارچه کنند.
این نرم افزار ERP در حال حاضر در تمام وظایف شرکت یا سازمان یکپارچه شده است. هدف این سیستم کمک به شما مدیران برای درک بهتر بخش های متحرک مختلف عملیات کسب و کارتان است. علاوه بر این، شناسایی فرصتها بهمنظور اتخاذ تصمیمات آگاهانهتر، در نهایت تأثیر مثبتی بر موفقیت استارتآپ شما خواهد داشت. استفاده از نرم افزار ERP نارنگ سیستم می تواند به شما در نظارت و مدیریت کسب و کارتان کمک کند.
7 راه برای دستیابی به رشد بالا در کسب و کار استارتاپی خود با نرم افزار ERP وجود دارد که در این مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت.
بیشتر مطالعه کنید : 7 ویژگی نرم افزار ERP برای بهینه سازی کسب و کار شما
جدول محتویات
• فرآیند سفارش به نقد را خودکار کنید
• بهبود تجزیه و تحلیل بازار با نرم افزار ERP
• با نرم افزار ERP برای نیازهای آینده آماده شوید
• کنترل هزینه تولید با نرم افزار ERP
• گزارش زمان واقعی
• خودکارسازی فعالیت ها برای حفظ روابط با مشتری
• در چندین دستگاه استفاده می شود
• نتیجه
فرآیند سفارش به نقد را خودکار کنید
سیستم حسابداری قدیمی کاربران را ملزم می کرد تا سفارشات، پیشنهادات، فرآیندهای انجام فروش و ایجاد فاکتور را به صورت دستی اجرا کنند. علاوه بر این، درآمدهای دریافتی برای سفارش را به طور فعال نظارت و در نظر می گیرد.
به طور کلی، انجام معاملات از طریق حالت دستی بسیار مستعد خطای انسانی است. این کار همچنین باعث کند شدن روند در سراسر زنجیره تراکنش و تاخیر در دریافت پول می شود. از سوی دیگر، استفاده از بهترین سیستم ERP به کاربران این امکان را می دهد که تا 85 درصد از کل فرآیند را از ابتدا تا انتها خودکار کنند. سپس میتوان ماژولهای مالی، فروش و انجام امور مربوط به گزارش درآمد را سریعتر و دقیقتر ادغام کرد.
بیشتر مطالعه کنید : پیاده سازی نرم افزار حسابداری برای بهبود کسب و کار شما
بهبود تجزیه و تحلیل بازار با نرم افزار ERP
توسعه کارآمد کسبوکار معمولاً توسط چهار مؤلفه اعتقادی مدیریت میشود: درک نقاط داده مورد نظر، یافتن و هدفگیری مؤثر فرصتهای توسعه، اتخاذ تصمیمهای تجاری صحیح و تعهد به بهبود. کارایی تصمیمگیری در کسبوکار تا حد زیادی توسط دادههای موجود هدایت میشود، با ابزارهای مختلف پشتیبانی مدیریت میشود تا اطلاعات قابل اعتماد ایجاد شود.
نرم افزار ERP می تواند به شما در مدیریت و جمع آوری داده ها در هر کجا و هر زمان که داده ها در پایگاه شرکت ظاهر می شود کمک کند. این ویژگی ها در نهایت می تواند به عنوان یک گزارش هوش تجاری خاتمه یابد. جایی که این گزارش می تواند برای هدف قرار دادن، فروش مجدد و رقابت موثرتر از سایرین استفاده شود.
بیشتر مطالعه کنید : 6 سیستم نرم افزاری مهم برای شرکت های ساختمانی
با نرم افزار ERP برای نیازهای آینده آماده شوید
ایجاد یک تجارت مطمئناً مستلزم آمادگی و مراحلی است که برای ادامه رشد باید در نظر گرفته شود. در یک استارتاپ، اگر به خوبی مجهز باشد، معمولاً چرخه کار در مقایسه با استارتاپی که مجهز نیست بهتر خواهد بود. بنابراین، هر استارتاپی با اقتصاد خوب باید خرید یک سیستم ERP را به عنوان یک سرمایه ضروری در نظر بگیرد. دو دلیل برای این پیشنهاد وجود دارد:
با استفاده از نرم افزار ERP، استارتاپ احتمالاً در مراحل اولیه در مقایسه با رقبا از مزیت رقابتی برخوردار خواهد بود.
استفاده روزانه از یک سیستم ERP منجر به ادامه رشد یک استارتاپ می شود. صرف نظر از فرهنگ تجاری جا افتاده؛ پیاده سازی یک سیستم ERP بر چندین چالش غلبه خواهد کرد، مانند تغییرات تجاری پرهزینه و وقت گیر که عموماً با پیاده سازی ERP سازمانی بالغ تداخل دارد.
این توصیه معمولاً در گذشته به دلیل محدودیتهای هزینه و زیرساخت کلی سیستم برای شرکتهای اولیه قابل اجرا نبود. با این حال، در حال حاضر، با توجه به مزایای فراوان ارائه شده، می توان گفت که نرم افزار ERP مبتنی بر ابر مقرون به صرفه است. بنابراین، اگر استارتآپی دارای منابع مالی مناسب باشد، اما از همان ابتدا از نرمافزار ERP پشتیبانی نکند، متضرر خواهد بود.
کنترل هزینه تولید با نرم افزار ERP
در توسعه کسب و کار استارتاپی، هزینه های تولید مانند خرید، نتایج تولید و جابجایی قطعات از محصولات معیوب پشت آن وجود دارد. تصور کنید همه چیز به صورت دستی کنترل می شد. البته خیلی وقت گیر خواهد بود. علاوه بر این، مستعد خطاهایی است که بر عملکرد شرکت تأثیر می گذارد.
نرم افزار ERP می تواند دید جامعی را ارائه دهد. نرم افزار ERP از چندین فناوری تشکیل شده است که می تواند به ردیابی هزینه های تولید، خرید مواد اولیه از تولید تا تحویل و حذف اجزای محصولات معیوب کمک کند. با این نرم افزار می توانید اطلاعاتی مانند فروش، آمار مربوط به تولید و ... را نیز پیگیری کنید. بنابراین، مشاهده شفاف اطلاعات هزینه از ابتدا تا انتها تنها با چند کلیک به شما کمک می کند تا مراحل بعدی توسعه کسب و کار خود را تعیین کنید.
گزارش زمان واقعی
عملکرد تجاری قابل توجه است. از طریق توانایی Cloud ERP، می تواند به شما کمک کند تا اطلاعات جامعی درباره عملکرد کسب و کار خود بدست آورید تا در هر زمان و هر مکان قابل دسترسی باشد.
ابزارهای مختلفی مانند داشبوردهای سفارشی، نمودارهای دایره ای و بسیاری نمایش های بصری دیگر می توانند گزارش دهی را آسان تر کنند. علاوه بر این، سیستم ERP همچنین به کاربران امکان دسترسی محدود به داده های گزارش را می دهد. با توجه به اینکه داده های گزارش برای یک شرکت اطلاعات ارزشمند و ضروری هستند. بنابراین باید هنگام اشتراک گذاری با کاربران نهایی محافظت شود.
بیشتر مطالعه کنید : Business Analytic چیست و چگونه می تواند به شما کمک کند؟
خودکارسازی فعالیت ها برای حفظ روابط با مشتری
سیستم CRM ( نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ) بخشی از ERP است. CRM برای حفظ روابط با مشتریان سودمند است. زیرا می تواند به شما کمک کند ده ها تا صدها اطلاعات مشتری را در یک پایگاه داده مرکزی مدیریت کنید و زمانی که می خواهید داده ها را به روز کنید کار را برای شما آسان تر کند.
بنابراین هنگامی که می خواهید با مشتریان تعامل داشته باشید، تنها با چند کلیک از اطلاعات مشتری خود آگاه می شوید و البته مشتریان نیز احساس ارزشمندی بیشتری خواهند کرد. نرم افزار CRM می تواند به شما در نظارت بر اظهارات یا بحث ها در مورد محصول یا خدمات خود کمک کند. علاوه بر این، نرم افزار CRM همچنین پاسخگویی فوری به نظرات مشتریان را برای شرکت شما آسان می کند.
در چندین دستگاه استفاده می شود
پس از بحث در مورد کاربردهای نرم افزار ERP در بالا، البته این استفاده ها می تواند رشد مثبتی را برای استارتاپ شما به همراه داشته باشد. علاوه بر این، با پیاده سازی نرم افزار ERP در استارت اپ خود، می توانید به این سیستم در چندین دستگاه مانند لپ تاپ، تلفن همراه و غیره دسترسی داشته باشید. اینکار به شما انعطافپذیری میدهد زیرا قادر خواهید بود به نرمافزار ERP دسترسی داشته باشید و کسبوکار خود را در هر مکان و زمان نظارت کنید.
نتیجه
از طریق بحث در این مقاله می توان نتیجه گرفت که نه تنها شرکت های بزرگ به نرم افزار ERP نیاز دارند، بلکه استارتاپ ها نیز باید برای ادامه رشد و رقابت در طول رقابت تجاری شدید با سایر شرکت ها نرم افزار ERP را در سیستم های شرکت خود پیاده سازی کنند. شرکت های نوپا باید بهترین نرم افزار ERP را پیاده سازی کنند تا بتوانند فرآیندهای تجاری خود را از ابتدا تا انتها یکپارچه کنند.
نویسنده مقاله: زهره نوروزی