نرم‌افزار بازرگانی و خرید‌و‌فروش چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

img
img
img
img
shape
shape
نرم‌افزار بازرگانی و خرید‌و‌فروش چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

نرم‌افزار بازرگانی و خرید‌و‌فروش چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

خرید‌و‌فروش محصول و یا خدمت اساس کسب‌و‌کار اغلب شرکت‌ها را تشکیل می‌دهد. این شرکت‌ها را می توان به دسته بندی زیر تقسیم کرد:

۱- شرکت تولیدی بازرگانی

۲- شرکت بازرگانی (تجاری)‌داخلی

۳- شرکت بازرگانی وارداتی

۴- شرکت بازرگانی صادراتی

فعالیت اغلب این شرکت ها بدین صورت است که محصول یا خدمتی را می خرند و با توسعه یا فرآوری به محصول و خدمتی جدید و قابل عرضه به بازار تبدیل می کنند.

فرآیندهایی که در این روند تا مرحله رسیدن به محصول نهایی و فروش نقش دارندٰ‌از شرکتی به شرکت دیگر متفاوت است. مثلا یک شرکت وارداتی را در نظر بگیرید . بهای تمام شده محصول وارداتی برای این شرکت خیلی مهم است و رسید محصول در انبار بعد از عبور کالا از گمرک و ترخیص انجام می شود.

نرم‌افزارهای بازرگانی باید از انعطاف پذیری بالایی برخوردار باشند. صرفا وجود چند فرم پیش‌فاکتور ، فاکتور و حواله یا رسید ممکن است خروجی مورد نظر را برای شرکت نداشته باشد.

موارد مهم در نرم افزار بازرگانی که باید دیده شوند ، چیست؟

۱- انعطاف پذیر در ایجاد فرآیندهای بازرگانی

۲- اتصال به نرم‌افزارهای حسابداری ، خزانه داری و ... و صدور سند حسابداری به صورت اتوماتیک

۳- محاسبه ریالی حواله‌های انبار به صورت اتوماتیک با استفاده از روش های میانگین و فایفو

۴- امکان گزارش گیری به صورت های مختلف ٰ‌مثل گزارش کاردکس ٰ، گزارش موجودی و ...

۵- ردیابی یک محصول از خرید تا فروش

۶- امکان گزارش گیری فصلی و ارزش‌افزوده

۷- دسته بندی محصولات و اختصاص انواع کد به هر محصول 

۸- انواع خروجی چاپ، اکسل ، پی دی اف 

ردیابی یک محصول در شرکت بازرگانی چیست؟

بعضی از محصولات تولیدی و یا بازرگانی برای ارائه هر چه بهتر خدمات پس از فروش نیاز به ردیابی دارند. به عنوان مثال بسته های قرص دارو را در نظر بگیرید . یک شرکت دارویی موظف است شماره سریال و شماره بچی را روی هر بسته قرص درج کند تا اگر عوارض و خطراتی برای یک مصرف کننده یا بیمار رخ دهد، امکان پیگیری آن قرص از هنگام تولید تا فروش داشته باشد. یک نرم‌افزار بازرگانی خوب این امکان را دارد تا بتواند تمام مراحل طی شده یک محصول با سریال مشخص را گزارشگیری کرد.

کارتابل بازرگانی چیست؟

نرم‌افزار بازرگانی و خرید‌و‌فروش از هنگام خرید یا واردات محصول تا فروش و خدمات پس از فروش مراحلی را طی می کند که در این مراحل کاربران مختلف در سطوح مختلف یک سازمان درگیر می شوند. کارشناس فروش ، کارشناس خرید ، مدیر فروش ، انباردار ، حسابدار و ... هر کدام به عنوان تایید کننده کارتابل می توانند ایفای نقش کنند.

سیستم خرید‌و‌فروش ٰ‌سیستم انبارداری ،سیستم حسابداری انبار، سیستم واردات و سیستم خدمات پس از فروش در کارتابل بازرگانی می توانند استفاده شوند.

حسابداری انبار چیست؟

در فرآیند انبارداری ، کالای خریداری شده به موجودی انبار اضافه می شود. و هنگام فروش از انبار خارج و بالطبع از موجودی انبار کم می شود.  موجودی کالا در یک شرکت بازرگانی یا تولیدی جزء دارایی های جاری شرکت حساب می شود. لذا اضافه و کم شدن آن تاثیر مالی سود و زیانی دارد که باید در نرم‌افزار حسابداری ثبت شود.

نرم‌افزار حسابداری انبار ، به ریالی کردن حواله ها کمک می کند و تمام اسناد مربوط به ریالی‌کردن کالا و خرید کالا را ثبت می کند. روش های ریالی کردن حواله ها به چند روش میانگین موزون، فایفو و لایفو انجام می شود. بدین صورت که با هر حواله(خروج) محصول قیمت به صورت اتوماتیک محاسبه می شود. این به محاسبه بهای تمام شده محصول و گزارش های مربوطه کمک می کند.

حسابداری‌انبار واسط بین نرم‌افزار حسابداری و نرم‌افزار انبارداری است و به مدیر‌مالی جهت محاسبه اتوماتیک ریال کالای خارج شده با استفاده از روش میانگین کمک می کند.

نرم‌افزار بازرگانی نارنگ‌سیستم به همراه حسابداری‌انبار ، انبارداری ،‌خرید و فروش امکان تولید هر فرآیندی را به صورت پویا می دهد به صورتی که بتوان در هر مرحله ای به صورت اختیاری شابلون سند اختصاص داد و سند اتوماتیک صادر کرد.

نویسنده مقاله: زهره نوروزی

درخواست دموی نرم افزار نارنگ سیستم
Captcha
بالا